Bakeblandinger
Boks og glass
Bønner, linser og kikerter
Chips og popcorn
Frokostblandinger og gryn
Iskrem og desserter
Krydder
Mel og korn
Nøtter, kjerner og frø
Olje og eddik
Pasta
Ris og middagskorn
Sauser og marinader
Sjokolade og søtsaker
Sukker og bakst
Sushi, miso og ramen
Taco og wraps
Tørket frukt og bær
Fruktpuré
Kokesjokolade og kakao
Telemarklam
Telemarklam AS vert driven av familien Hopland frå garden Taraldlien i Fyresdal. Odelsjenta Bjørg og mannen hennar, Kim Hopland overtok garden sumaren 2009, og har drive med sau sidan 2010. Dei to er svært opptekne av tradisjonsmat og god dyrevelferd. I fleire år har dei i det små drive med sal av ferskt kjøt og pinnekjøt av lam som kjem rett frå fjellbeite. Alle dei gode tilbakemeldingane på smak og kvalitet gav bokstaveleg talt meirsmak, og i 2017 bestemte dei seg for å satse for fullt og etablere Telemarklam AS.