Abonnement

repeat Om abonnement

Abonnementsløsningen vår er laget for restauranter som ønsker regelmessige leveranser rett fra produsenten. Her kan du enkelt legge inn hvor mange brød eller urter du ønsker levert til de ulike dagene gjennom uken. Leveringstidspunkt for disse produktene er i tidsrommet 08:00-12:00.

Dersom man legger inn antall for hele uken, så vil denne ordren gjenta seg ukentlig inntil man gjør endringer eller stopper abonnementet. Du som kunde er selv ansvarlig for å gjøre endringer, samt passe på at antallet for uken stemmer. Faktura genereres automatisk basert på tallene som er oppgitt i abonnementet, så for å unngå feil er det viktig at alle endringer gjøres her.

Man må midlertidig sette abonnementet på pause når man skal gjøre endringer, så pass på å aktivere abonnementet igjen. Ta kontakt hvis det er noe som er uklart, så skal vi hjelpe dere i gang.

Kontakt

Ille Brød

Stengt: 15 til 31 juli
Leveringsdager: tirsdag til lørdag
Minimumsordre: 5 brød

Bakeriet er avhengig av forutsigbarhet i produksjonen, og vi har derfor satten frist på endringer i abonnementet til to dager i forveien. For eksempel, skal du gjøre endringer i bestillingen til tirsdag, må endringene være gjort innen 23:59 på søndag.

Logg inn for å opprette abonnement